Acasă Stiri Giurgiu 3 bărbați din Bolintin Vale reținuți pentru tâlhărie calificată

3 bărbați din Bolintin Vale reținuți pentru tâlhărie calificată

56
0

La data de 14 martie a.c., ora 22.30, Poliția oraș Bolintin Vale a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului său, din sat Crivina, oraș Bolintin Vale, agresând fizic o rudă a  acesteia, după care au fugit.
În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns in locuința apelantei, prin forțarea ușii de acces, de unde ar fi sustras trei televizoare.
Fiind surprinși în flagrant delict de către o rudă a apelantei, aceștia au agresat-o fizic, abandonând o parte din bunurile sustrase.
În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind trei bărbați cu vârste între 26 și 37 de ani,

Articolul precedentCurtea Internaţională de Justiţie de la Haga va pronunța astăzi verdictul în cazul invaziei ruse din Ucraina
Articolul următorȘapte angajări la o instituție din Gorj