Acasă Stiri Tulcea Acţiune de amploare a mascaţilor la Babadag

Acţiune de amploare a mascaţilor la Babadag

69
0

Acţiune de amploare a mascaţilor la Babadag

În această dimineaţă, forţele speciale ale poliţiei şi jandarmeriei au descins în Babadag într-o misiune care viza furtul de energie din reţelele electrice, ajuns deja o obişnuinţă în rândul populaţiei minoritare din acestă zonă.

Poliţiştii SAS şi jandarmii de la plutonul special au asigurat echipele companiei de electricitate, în ceea ce priveşte controlul reţelelor ilegale, peste 90% dintre cei controlaţi având probleme de legalitate în ceea ce priveşte branşarea sau consumul de energie electrică la locuinţele individuale sau comune.
Până la această oră nu au fost semnalate probleme în zonă, la vederea mascaţilor, toţi cei controlaţi având o conduită… ireproşabilă.

Legat de acest fenomen, primarul Babadagului, Georgian Caraman, a declarat că: „astfel de acţiuni se organizează periodic, atât cu forţe locale şi, când e cazul, şi cu sprijinul structurilor de la Tulcea. Într-adevăr, unei părţi a populaţiei îi este mai lejer să apeleze la astfel de tertipuri,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentUn om al străzii a donat alimente pentru refugiații din Ucraina
Articolul următor999 lei – valoarea maximă a unei indemnizații sociale pentru pensionari / Peste 32.000 de teleormăneni primesc acest tip de venit