Acasă Stiri Olt Angajații TMK-Artrom nu și-au primit nici azi salariile. Conturile companiei rămân BLOCATE

Angajații TMK-Artrom nu și-au primit nici azi salariile. Conturile companiei rămân BLOCATE

25
0

Angajații TMK-Artrom nu și-au primit nici azi salariile. Conturile companiei rămân blocate în urma sancțiunilor impuse de Occident companiilor cu acționariat rusesc. Și asta în ciuda faptului că Dimitri Pumpianski, miliardarul rus care controla grupul TMK, din care face parte și TMK-Artrom SA, a demisionat de la conducerea grupului.

Surse sindicale susțin că, deși Pumpianski, aflat pe lista oligarhilor cărora li se aplică sancțiunile impuse de Occident Rusiei, s-a retras, este nevoie de timp ca modificările să apară în scriptele oficiale.

În tot acest timp, salariații TMK-Artrom SA sunt disperați. Ziua în care trebuia să primească salariile a fost marți, 15 martie, însă conturile pe care compania le are în cele trei bănci cu care lucrează, Raiffeisen, UniCredit și BCR, au fost blocate – măsură decisă de bancile-mamă.

Astfel, cei 2.400 de angajați care lucrează la TMK-Artrom Slatina și TMK-Artrom Reșița rămân într-o situație extrem de proastă.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentMarius Oprescu este noul președinte al Consiliul pentru Dezvoltare Regională al regiunii Sud-Vest Oltenia
Articolul următorUn obuz a ucis 10 oameni care stăteau la coadă pentru pâine, în Cernihov. Navele ruse bombardează 4 localități de lângă Odesa