Acasă Stiri Giurgiu Avertisment MAE pentru călătoriile în Spania!

Avertisment MAE pentru călătoriile în Spania!

30
0

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi sfătuiește pe români să renunțe la vacanțele lor în Spania întrucât aceasta este plină de proteste împotriva Guvernului de la Madrid.
În Spania, autoritățile locale se confruntă cu o grevă a transportatorilor rutieri de mărfuri, relatează PRO TV. În prezent, companiile de transport și antreprenorii independenți protestează împotriva a ceea ce ei numesc „abandon din partea statului într-o perioadă de criză”, referindu-se la scumpirea actuală a combustibilului.
În contextul tensionat actual, Ministerul Afacerilor Externe din România a emis o atenționare de călătorie pentru cetăţenii români care intenționează să plece curând în Spania, precizând că pot exista blocaje în trafic.
Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Secţiei Consulare ale Ambasadei Românei la Madrid la +34 91.734.4004, apelul fiind redirecţionat către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Articolul precedentDouă autoturisme incendiate într-o parcare din Severin
Articolul următorMarioara NEDEA, proaspăta câștigătoare a Trofeului Literar în cadrul concursului „Grigore Vieru- Sunt iarbă. Mai simplu nu pot fi!”.