Acasă Stiri Valcea Camelia-Elena Păsat: „Mă motivează puterea de schimbare a oamenilor și faptul că...

Camelia-Elena Păsat: „Mă motivează puterea de schimbare a oamenilor și faptul că prin acțiunile mele pot contribui la o lume mai bună”

32
0

Camelia-Elena Păsat este absolventă a Universităţii din Bucureşti – Facultatea de
Sociologie, Psihologie şi Pedagogie, specializarea Asistenţă Socială, promoţia 1996. În anul 2007 a absolvit masterul „Evaluare şi Supervizare în Asistenţă Socială” – Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială.
Şi-a început cariera de asistent social imediat după absolvirea facultăţii, în iulie 1996, la S.C. Proex S.R.L. – Rm. Vâlcea, a continuat-o la Fundaţia Excelsior – Rm. Vâlcea, apoi la Organizaţia World Vision International – Rm. Vâlcea, iar din septembrieb2003 şi până în prezent este director cu atribuţii specifice profesiei de asistent social la Asociaţia Centrul pentru Familie din Rm. Vâlcea.
Camelia consideră că educația este cel mai puternic instrument prin intermediul căruia adulții și copiii din grupurile vulnerabile se pot ridica şi îşi pot depăşi condiţia, atât din punct de vedere social, cât și economic. Ea îşi ghidează activitatea pe un set de principii şi valori clar definite,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentLista furnizorilor de curent și gaze amendați de ANRE pentru ”țepuirea” clienților
Articolul următorScade prețul petrolului: Revine la nivelul de la finalul lunii februarie