Acasă Stiri Prahova „Cancerul de sân, depistat în stadiu incipent, se poate vindeca”, interviu...

„Cancerul de sân, depistat în stadiu incipent, se poate vindeca”, interviu cu Didem Can Trabulus, specialist chirurgie mamară

28
0

Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer diagnosticat la nivel mondial. Conform studiilor medicale, probabilitatea apariției acestuia, este mai mare la femeile trecute de vârsta de 40 de ani sau care au antecedente de cancer mamar în familie. Cancerul de sân este o boală care afectează femeile, însă acesta poate apărea și la bărbați, probabilitatea fiind, însă, foarte redusă.

Didem Can Trabulus, chirurg generalist și chirurg mamar în cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, este unul dintre cei mai experimentați medici, specializați în tratarea acestei afecțiuni oncologice din Turcia.

În interviul acordat Observatorului Prahovean, reputatul doctor a vorbit despre importanța controalelor de rutină și efectuarea periodică a mamografiei, mai ales după împlinirea vârstei de 40 de ani.

Citiți articolul integral și urmăriți interviul pe tratamente-turcia.ro.

Articolul „Cancerul de sân, depistat în stadiu incipent, se poate vindeca”, interviu cu Didem Can Trabulus,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentGuvernul a aprobat Strategia națională în domeniul drogurilor 2022 – 2026
Articolul următorCiucă, după vizita în R. Moldova: Am putut reconfirma sprijinul concret pentru Republica Moldova în ceea ce privește gestionarea crizei refugiaților