Acasă Stiri Prahova Ce cred ploieștenii despre isteria uleiului alimentar: ”Lumea e speriată, dar în...

Ce cred ploieștenii despre isteria uleiului alimentar: ”Lumea e speriată, dar în mod prostește” VIDEO

29
0

isterie, ulei alimentar, reportaj, video, ploieșteni, preț ulei, criza de ulei, magazine PloieștiRafturile magazinelor sunt tot mai goale, mai ales dacă vine vorba de ulei. Din cauza panicii absurde care s-a creat în jurul resurselor de ulei, unii oameni cumpără ulei cu baxul. Ce părere au ploieștenii despre criza de ulei din țară? Află toate informațiile din materialul care urmează.

Fake news-ul circulă cu o viteză alarmantă. A trecut doar o săptămână de când s-au format cozi interminabile la stațiile de carburant, totul din cauza unor informații false, informații care anunțau un preț de peste 10 lei la carburant.

Pe fondul războiul din Ucraina, incertitudinea a creat tot mai multă frică în rândul cetățenilor. De câteva zile prețul alimentelor de bază a crescut alarmant, iar stocurile de marfă pentru ulei au fost epuizate.

Citește și: Analize decontate prin CNAS, o bătaie de joc oriunde te-ai duce, inclusiv la Lotus

Echipa Observatorul Prahovean și-a dorit să vadă care este realitatea de la raft și ce părere au ploieștenii despre criza de ulei.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedent,,MARŞUL PENTRU VIAŢĂ“, ajuns la ediţia a XII-a la Târgu Jiu
Articolul următorCoaliția nu se înțelege pe marile subiecte: energie, PNRR, accize, reducerea CAS. Ciolacu: „Poate are PNL o lampă a lui Aladin”