Acasă Stiri Olt Coaliția nu se înțelege pe marile subiecte: energie, PNRR, accize, reducerea CAS....

Coaliția nu se înțelege pe marile subiecte: energie, PNRR, accize, reducerea CAS. Ciolacu: „Poate are PNL o lampă a lui Aladin”

23
0

Liderii coaliției trebuie să ia mai multe decizii importante, amânate în ultima perioadă. Discuțiile din coaliție au fost și ele amânate, după ce premierul Nicolae Ciucă a plecat cu președintele Klaus Iohannis la Chișinău. Între timp, PSD și PNL vorbesc pe două voci despre măsurile din energie, reducerea accizelor la carburanți, îndeplinirea jaloanelor din PNRR sau reducerea CAS. O ședință de coaliție a fost programată pentru această seară, după întoarcerea premierului în țară.

Miercuri ar fi trebuit să aibă loc o ședință a coaliției, iar în ședință de guvern de astăzi trebuia adoptată și Ordonanța de Urgență cu măsurile din energie. Odronanța a fost anunțată recent de prim-ministrul Nicolae Ciucă, care a spus că se va aplica pentru un an. Ședința de coaliție, însă, s-a amânat, iar în ședință de guvern nu a mai intrat OUG care reglementează plafonarea și compensarea facturilor de la 1 aprilie.

PSD critică măsurile propuse de Virgil Popescu

Un document intern al social democraților,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentCe cred ploieștenii despre isteria uleiului alimentar: ”Lumea e speriată, dar în mod prostește” VIDEO
Articolul următorTransportul în comun este întrerupt în tot orașul. Unde se întâmplă