Acasă Stiri Gorj Dan Matei a părăsit azi Direcția Publică Motru! Fostul conducător a lăsat...

Dan Matei a părăsit azi Direcția Publică Motru! Fostul conducător a lăsat societatea în pragul falimentului

37
0

Mandatul de zece luni al liberalului Dan Matei la conducerea Direcției Publice Motru s-a finalizat astăzi, acesta părăsind, obligat, societatea CL. De altfel, Matei a lăsat în urmă o gaură însemnată la societatea care, la final de 2021, depășea 400.000 de lei. Dacă luăm în calcul că pe luna ianuarie pierderile sunt de încă 160.000 de lei iar pentru februarie de încă pe atâta, la un calcul simplu, pierderea financiară generată DP, în cele zece luni de mandat, depășește 700.000 de lei. 

Pe lângă aceste pierderi, în dreptul investițiilor pe ultimele zece luni este trecută cifra zero. De asemenea, măsurile lăsate de Gardă de Mediu sunt neîndeplinite, în timp ce indicatorii de performanță din contractul de mandat sunt și ei sub linie.

În schimb, Matei a avut grijă să menționeze în contractul de mandat că dacă va fi schimbat în timpul exercitării funcției să fie recompensat cu zeci de salarii brute.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentȘantierul Naval al Grupului PIRIOU ATG – România a semnat marți, protocolul de livrare a ultimei nave către beneficiarul, APPD Bulgaria!
Articolul următorIndividul din Târgu Jiu care a amenințat, tâlhărit și sechestrat un băiat de 17 ani, a fost arestat pentru 30 de zile