Acasă Stiri Giurgiu Deputatul PNL, Alexandru Andrei: „O gură de oxigen pentru Primăria Giurgiu: prețul...

Deputatul PNL, Alexandru Andrei: „O gură de oxigen pentru Primăria Giurgiu: prețul gigacaloriei va fi subvenționat de la bugetul de stat.”

26
0

Ordinul semnat de miniștrii Energiei, Finanțelor și Dezvoltării a fost publicat în Monitorul Oficial. Conform acestui document, primăriile vor primi subvenții pentru căldură, fiind stabilită procedura care trebuie urmată pentru obținerea acestor subvenții.

Subvenția alocată acoperă costurile legate de achiziția de gaze naturale sau de păcură, pentru producerea de energie termică în perioada 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022. Fondurile vor fi alocate de Ministerul Dezvoltării pe baza cererilor semnate de primari.

Printre primăriile ce beneficiază de prevederile acestui act se numără și Primăria municipiului Giurgiu; PNL Giurgiu a făcut numeroase demersuri pentru subvenționarea gigacaloriei, în condițiile în care Primăria a epuizat toate resursele financiare pentru plata subvenției pentru căldură, prețul gazului fiind de cinci ori mai mare decât cel de anul trecut”.
(Alexandru Andrei- deputat PNL Giurgiu)

Articolul precedentVino și tu la cursurile GRATUITE de pregătire pentru examenele de Evaluare Națională organizate de Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu
Articolul următorUCB caută al doilea succes consecutiv