Acasă Stiri Prahova Marius Budăi, ministrul muncii, despre posibilitatea reducerii contribuţiei pentru pensii

Marius Budăi, ministrul muncii, despre posibilitatea reducerii contribuţiei pentru pensii

31
0

Marius Budăi, ministrul muncii, reducere contribuție, penise, Guvern, PNLMinistrul muncii a declarat că nu susţine amendamentul PNL privind reducerea CAS cu 5%. Acesta a precizat că decizia se va lua în prima şedinţă a coaliţiei.

„Am discutat astăzi în Guvern. În prima şedinţă de coaliţie se va lua această decizie pentru că până acum în coaliţie nu s-a discutat.”

„Eu vă spun adevărul, n-am depus eu acel amendament, eu vă spun că în coaliţie – şi sunt mandatat de către conducătorii coaliţiei să spun că nu s-a discutat acest lucru, în Guvern nu s-a discutat decât astăzi, la nivel de informaţie, că am primit informaţia, iar decizia va fi, a fost deja transferată către coaliţie”, a afirmat Budăi, miercuri, după şedinţa de Guvern.

Citește și: Consilierii locali și județeni au votat prelungirea contractului cu Veolia cu încă 90 de zile [VIDEO]

Întrebat care este opinia sa, în calitate de ministru, Budăi a spus: „Nu susţin.” „Şi nu susţin exact din ceea ce am spus mai devreme,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentMușamalizare în scandalul de ,,La Academie”?! Fiul lui Roșca, eliminat din anchetă deși el l-ar fi desfigurat pe Petcu
Articolul următorKremlinul, după ce Biden l-a numit pe Putin „criminal de război”: Este o „retorică inacceptabilă și de neiertat”