Acasă Stiri Dolj Poliţia bulgară a destructurat o reţea de pedofili

Poliţia bulgară a destructurat o reţea de pedofili

28
0

Douăzeci şi una de persoane au fost arestate în Bulgaria sub suspiciunea de implicare într-o reţea de pedofilie, a anunţat marţi procuratura de la Sofia, relatează Agerpres.

Suspecţii au fost reţinuţi luni în cadrul unei operaţiuni a poliţiei bulgare. Trei persoane sunt încă în libertate şi există dovezi că una dintre ele a fugit din ţară.

Procedura preliminară a fost declanşată în baza investigaţiilor efectuate de un grup de tineri, care s-au autointitulat „vânătorii de pedofili”.

De la sfârşitul anului 2020, ei au publicat reclame la întâlniri online, pretinzând că sunt băieţi şi fete sub 18 ani, şi aranjau întâlniri, mai ales cu bărbaţi în vârstă. După ce stabileau o întâlnire, în loc de o fată minoră, la punctul de întâlnire apăreau câţiva băieţi, îl filmau pe presupusul pedofil şi mai târziu postau înregistrarea pe reţelele sociale.

Toate persoanele reţinute luni au fost acuzate de colectare de informaţii personale despre minori în scopul întreţinerii de raporturi sexuale,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentTeatrul Marin Sorescu din Craiova primește Premiul Special al Senatului UNITER
Articolul următor27 de școli din județul Giurgiu au aplicat pentru granturi în cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar