Acasă Stiri Prahova Powerlifting -pasiunea și ambiția pentru atletica grea l-au făcut pe prahoveanul Andrei...

Powerlifting -pasiunea și ambiția pentru atletica grea l-au făcut pe prahoveanul Andrei Georgescu să doboare record după record (FOTO)

30
0

Cântarul îi poate fi cel mai bun prieten sau cel mai de temut dușman. Are doar 19 ani și deja un titlul de vicecampion mondial, categoria juniori, două de campion european și un altul de campion național.

Toate la un sport ce, la prima vedere, poate părea imposibil de practicat, atunci când ai 53 de kilograme, iar ținta ta este ridicarea unor greutăți de 200. Îl cheamă Andrei Georgescu și este prahoveanul ce are la activ nu mai puțin de 30 de medalii obținute la competițiile de powerlifting.

Naveta Măgurele – Ploiești pentru a scrie, în continuare, povestea unui campion

În fiecare dimineață, Andrei vine cu trenul de la Măgurele la Ploiești, fiind  elev în clasa a XII -a la Liceul Tehnologic de Transporturi. La prânz ia drumul casei înapoi, tot cu trenul.

Ziua nu se oprește aici. Antrenamentele pe care le desfășoară la o sală din Ploiești îl fac pe tânăr să mai parcurgă de două ori traseul,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedent„Cancerul de sân, depistat în stadiu incipent, se poate vindeca”, interviu cu Didem Can Trabulus, specialist chirurgie mamară
Articolul următorOMS: „Sunt de așteptat creșteri, în special în zonele în care restricțiile au fost ridicate”