Acasă Stiri Prahova Primăria Ploiești anunță instituirea sensurilor unice pe mai multe străzi

Primăria Ploiești anunță instituirea sensurilor unice pe mai multe străzi

36
0

Pe trei străzi din Ploiești se va circula într-un singur sens, începând de joi, 17 martie. Măsurile respective au fost stabilite de Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației pentru o mai bună fluență a traficului în zona respectivă.

Comunicatul Primăriei Ploiești:

Primăria Municipiului Ploiești informează comunitatea locală că, începând cu data de 17.03.2022, se vor institui sensuri unice de circulație pe străzile Vornicei, Aleea Vitioarei și Arnăuți.

Astfel, se va circula în sens unic pe strada Vornicei, dinspre strada Padina până la intersecția cu Aleea Vitioarei, iar pe Aleea Vitioarei va fi sens unic dinspre strada Vornicei către strada Domnișori.

De asemenea, și pe strada Arnăuți va fi sens unic dinspre strada Vornicei către strada Domnișori.

Măsurile respective au fost stabilite de Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației pentru o mai bună fluență a traficului în zona respectivă.

Articolul Primăria Ploiești anunță instituirea sensurilor unice pe mai multe străzi apare prima dată în Observatorul Prahovean.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentFinancial Times: Rusia și Ucraina ar fi redactat un prim document al planului de pace
Articolul următorRÂMNICU VÂLCEA. Mâine se oprește căldura și apa caldă în zona Nord. VEZI ce puncte termice vor fi afectate