Acasă Stiri Gorj Recensământ – Gorj. Punct de autorecenzare asistată la Spitalul Județean

Recensământ – Gorj. Punct de autorecenzare asistată la Spitalul Județean

32
0

Etapa națională de autorecenzare din cadrul Recensământului populației și locuințelor din România a debutat de luni, 14 martie. Târgujienii care doresc să fie sprijiniți de un recenzor sau nu dispun de mijloace tehnice pentru a-și înregistra informațiile personale în platforma națională de recensământ sunt așteptați în perioada 14 martie – 15 mai, în punctele de lucru stabilite de autoritățile locale.
Unul dintre aceste puncte de lucru este la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, în clădirea personalului administrativ, situată pe strada Progresului (Spitalul 700), nr. 18.
„Autorecenzarea asistată la SJU Târgu-Jiu se poate face în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 08:00 – 16:00. Și bolnavii internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și angajații unității medicale se vor putea adresa recenzorului desemnat”, a anunțat Spitalul Județean.
Autorecenzarea asistată reprezintă acţiunea prin care înregistrarea informaţiilor personale în programul național de recensământ este efectuată de către persoana însăși,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentRomânia va avea unități speciale de ”poliție aeriană” cu avioane F-16
Articolul următorSe reia procesul soților culturiști implicați în videochat!