Acasă Stiri Giurgiu Șantierul Naval al Grupului PIRIOU ATG – România a semnat marți, protocolul...

Șantierul Naval al Grupului PIRIOU ATG – România a semnat marți, protocolul de livrare a ultimei nave către beneficiarul, APPD Bulgaria!

35
0

După cum știți, în luna decembrie, 2021, Șantierul Naval Shipyard ATG – Giurgiu a fost preluat de către Grupul francez PIRIOU, specializat în construcția de nave medii, director general al Șantierului giurgiuvean fiind numit Michel Le Bouedec.

După ce săptămâna trecută a fost livrată ultima navă din complexul de dragaj către  beneficiarul APPD Bulgaria, marți 15 martie, această colaborare a fost încheiată prin semnarea protocolului de ”livrare – acceptare” a ultimei nave.

În acest context, directorul tehnic al Șantierului, Adrian Patriche ne spunea că, prin ceremonialul de marți, se încheie o colaborare cu APPD Bulgaria care a durat 2 ani, în cadrul căreia au fost construite 3 nave, o stație plutitoare pentru preluare material dragat și încărcare șalande hidrocap, pe ambele părți.

Este o șalandă hidrocap, proiect solicitat de APDP Bulgaria, diferit față de proiectul livrat către AFDJ Giurgiu și o navă multifuncțională pentru suport dragaje,

Articolul precedentNegocierile dintre Rusia și Ucraina au evoluat considerabil
Articolul următorDan Matei a părăsit azi Direcția Publică Motru! Fostul conducător a lăsat societatea în pragul falimentului