Acasă Stiri Olt Un obuz a ucis 10 oameni care stăteau la coadă pentru pâine,...

Un obuz a ucis 10 oameni care stăteau la coadă pentru pâine, în Cernihov. Navele ruse bombardează 4 localități de lângă Odesa

29
0

Este a 21-a zi de război în Ucraina, iar sirenele au sunat iar în mai multe orașe. În orașul Mariupol, trupele ruse țin ostatici 400 de medici și pacienți, spune primarul localității. Între timp, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a cerut din nou ajutorul aliaților occidentali și i-a mulțumit lui Joe Biden pentru suportul de 13 miliarde de dolari al Statelor Unite. Se întâmplă în timp ce trei lideri europeni – prim-miniștrii Republicii Cehe, Poloniei și Sloveniei – au mers cu trenul până la Kiev pentru a se întâlni cu Zelenski și a-și arăta sprijinul.

Autorităţile ucrainene acuză că două treimi dintre rachetele lansate de trupele ruse în cursul invaziei din Ucraina au lovit clădiri civile, lăsând să se înţeleagă că acest lucru nu se datorează neapărat calculelor greşite ale armatei ruse, potrivit EFE, preluată de Agerpres.

Marţi seara, forţele ruse au lansat „rachete din bombardiere strategice şi rachete balistice Iskander deasupra Ucrainei.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentITM Prahova: Termeni și condiții de angajare pentru refugiații ucraineni
Articolul următorCopiii refugiaților din Ucraina vor putea învăța în școlile din Prahova