Acasă Stiri Prahova Un om al străzii a donat alimente pentru refugiații din Ucraina

Un om al străzii a donat alimente pentru refugiații din Ucraina

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București, a postat o fotografie cu alimentele donate pentru refugiații din Ucraina de un om al străzii. 

Postarea primarului Sectorului 1

Un bax de apă, o sticlă de ulei și o pungă de zahăr – pentru mulți nu înseamnă mare lucru. Însă această fotografie spune cu totul altceva. Alimentele au fost donate la centrul din Piața Amzei de o persoană fără adăpost din Capitală.

Personalul de la centru nu a vrut să primească micul ajutor umanitar și i-au înapoiat banii pentru produse. Bărbatul i-a refuzat vehement.

Citește și „O fărâmă de căldură dacă poți oferi unui suflet înghețat, o faci fără să pregeți!” Părintele Nicolae Tănase, de la Valea Screzii, „tată” pentru încă 35 de copii orfani refugiați

A insistat să doneze alimentele, aportul său modest la această criză umanitară din Ucraina. Iată o lecție de solidaritate cum eu n-am mai văzut.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentLucrări mai scumpe pentru extinderea și modernizarea ambulatoriului la Spitalul Județean Ploiești din cauza creșterii prețurilor la materialele de construcții
Articolul următorPreşedintele Klaus Iohannis efectuează astăzi o vizită în Republica Moldova