Acasă Stiri Mehedinti VIDEO Klaus Iohannis: „România este alături de Republica Moldova și de cetățenii...

VIDEO Klaus Iohannis: „România este alături de Republica Moldova și de cetățenii săi, așa cum a fost mereu. Pe noi puteți să contați!”

22
0

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns miercuri în Republica Moldova împreună cu premierul Nicolae Ciucă, pentru a discuta cu președintele Maia Sandu despre situația provocată de invazia Rusiei în Ucraina, problema refugiaților și susținerea în traseul de integrare în UE 

„România este alături de Republica Moldova și de cetățenii săi asa cum a fost mereu. Pe noi puteti sa contati. Pe lângă România se află, solidar, toate statele UE si ale NATO.
Exprim aprecierea pentru efortulrile impresionante si pentru mobilizarea exemplara in primirea celor care cauta refugiul in fata ororilor din Ucraina.

De la inceputul conflictului, România a oferit ajutoare consistente . Chiar astăzi un convoi umanitar cu 155 de tone alimentare a sosit azi la Chisinau.

În cadrul întîlnirii de astăzi am discutat propuneri concrete pentru a veni în sprijinul celor care se îndreaptă către noi.

În România, la Suceava, avem din 9 martie HUB-ul umanitar,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentMușamalizare în scandalul de ,,La Academie”?! Fiul lui Roșca, eliminat din anchetă deși el l-ar fi desfigurat pe Petcu
Articolul următorKremlinul, după ce Biden l-a numit pe Putin „criminal de război”: Este o „retorică inacceptabilă și de neiertat”