Acasă Stiri Giurgiu Vino și tu la cursurile GRATUITE de pregătire pentru examenele de Evaluare...

Vino și tu la cursurile GRATUITE de pregătire pentru examenele de Evaluare Națională organizate de Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu

30
0

La începutul lunii februarie, Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu anunța organizarea de cursuri de pregătire pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, sesiunea 2022.
Timpul a trecut și deși speranțele Inspectoratului era ca numărul celor înscriși să fie unul mult mai ridicat, se pare că la primul curs de matematică desfășurat, marți, 15 martie, prezența nu a fost extrem de ridicată.
Cererile se pot depune în continuare la sediul Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu, Str. Dr. Ion Munteanu, Nr. 3 sau se pot transmit pe adresa de e-mail: isjgiurgiu@yahoo.com.

Grupele, disciplinele și programul vor fi stabilite în funcție de opțiuni.
Elevii care vor dori să urmeze cursurile de pregătire pentru evaluare națională la matematica vor fi îndrumați de profesorul de specialitate, Bogdan Ion, iar cele de limba și literatura română o vor avea la catedră pe profesoara Cosmina Roșu.
Nu uitați, miercuri, 16 martie, de la ora 10:00,

Articolul precedent(VIDEO) Zelenski a ținut un discurs istoric în Congresul SUA
Articolul următorDeputatul PNL, Alexandru Andrei: „O gură de oxigen pentru Primăria Giurgiu: prețul gigacaloriei va fi subvenționat de la bugetul de stat.”