Acasă Stiri Prahova Apelul unui ploieștean către Primărie și Poliția Locală Ploiești: Ce ne facem...

Apelul unui ploieștean către Primărie și Poliția Locală Ploiești: Ce ne facem cu „stăpânii domeniului public, care moștenesc locurile de parcare?”

42
0

Procedura de atribuire a locurilor de parcare în Ploiești a devenit rapid un proiect uitat într-un sertar al Primăriei. Lipsa măsurilor ferme împotriva persoanelor care își trec în proprietate locuri de parcare, cu o cutie de vopsea și o pensulă, creează nemulțumire dar și situații revoltătoare.

Astăzi vă prezentăm scrisoarea primită pe adresa redacție de la un ploieștean care locuiește în apropierea aleii Biruinței din municipiu.

„Inițial nu doream să transmit acest mesaj pentru că nu știam unde mai exact e locul lui, SGU Ploiești, Primăria Ploiești sau către Poliția Locală.

Este vorba despre locurile de parcare. Primăria și-a luat angajamentul acum câteva luni că o să rezolve cu locurile de parcare, un loc adresat fiecărui locatar de bloc sau prin licitație. Nici acum nu am primit informații despre acest proiect sau să înceapă numerotarea locurilor de parcare și demolarea „garajelor”.

Am pățit de câteva ori să vin seara târziu acasă de la muncă și să găsesc loc liber de parcare unde am atașat pozele respective,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentRefugiul antiaerian de la teatrul bombardat în Mariupol rezistat. „Oamenii ies de acolo în viaţă!”
Articolul următorExpoziția “Biserica – corabia mântuirii”, la Muzeul Județean Teleorman