Acasă Stiri Galati Bani pentru IMM-urile din construcţii, agricultură, zona de producţie şi zona de...

Bani pentru IMM-urile din construcţii, agricultură, zona de producţie şi zona de intermediere

40
0

Guvernul a aprobat o OUG pentru finanţarea puternică a economiei româneşti, a declarat Adrian Câciu, ministrul Finanţelor, subliniind că OUG prevede finanţarea cu 7,5 miliarde de lei a întreprinderilor mici şi mijlocii din construcţii, agricultură, zona de producţie şi zona de intermediere.

”Au fost aprobate programele IMM Prod, care reprezintă o trecere de la economia de consum la cea de producţie, programul Rural Invest. Finanţarea pentru aceste două programe, împreună, este de 4 miliarde”, a mai afirmat ministrul Finanţelor.

De asemenea, acesta a mai anunţat că s-a aprobat tot în şedinţa de Guvern proiectul privind băncile de dezvoltare din România, proiect pe care speră ca Parlamentul să îl adopte în regim de urgenţă, pentru că acest tip de bănci vor ajuta la dezvoltarea economiei româneşti prin investiţii direcţionate către sectoarele productive.

Articolul Bani pentru IMM-urile din construcţii, agricultură, zona de producţie şi zona de intermediere apare prima dată în Reperul.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentRăzboi în Ucraina. Mariupol se află în cea mai gravă criză umanitară din istoria sa. Orașele ucrainene, în ruine după bombardamente
Articolul următorVillarreal și Chelsea au completat „tabloul“ sfertfinalistelor din Liga Campionilor