Acasă Stiri Giurgiu D.G.A.S.P.C. Giurgiu: CERTIFICATELE DE ÎNCADRARE ÎN GRAD DE HANDICAP,  ale căror termene...

D.G.A.S.P.C. Giurgiu: CERTIFICATELE DE ÎNCADRARE ÎN GRAD DE HANDICAP,  ale căror termene de valabilitate au expirat , trebuie reînnoite!

56
0

     Certificatele de încadrare a copilului într-un grad de handicap, emise de Comisia pentru Protecția Copilului, precum și certificatele de încadrare a persoanei adulte în grad și tip de handicap, emise de Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, ale căror termene de valabilitate au expirat în perioada stării de alertă, trebuie reînnoite în termen de 90 de zile de la încetarea stării de alertă.
Având în vedere acest aspect, atât la nivelul Biroului de evaluare complexă a copilului cu handicap cât și la nivel Biroului de evaluare complexă pentru persoane adulte cu handicap din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu se fac demersuri pentru aducerea la cunoștința persoanelor interesate cu privire la necesitatea depunerii dosarelor în timp util în vederea reevaluării, atât pentru copii cât și pentru persoane adulte; este necesară luarea în calcul a perioadei de analiză a dosarelor, programarea în vederea evaluării, precum și evaluarea care va avea loc la sediul D.G.A.S.P.C.

Articolul precedentOamenii ies de sub dărâmăturile teatrului din Mariupol
Articolul următorAtenție la ce mâncăm! De la ce firme  cumpărăm CRENVURȘTI de PUI și câtă carne conțin ei…