Acasă Stiri Giurgiu De ce merită să joci la loterie?

De ce merită să joci la loterie?

55
0

Loteria este un joc în cadrul căruia jucătorul trebuie să aleagă, în mod aleator, 2/5/6 numere dintr-un set cu 10/49/60/90, în funcție de specificul fiecărui furnizor în parte. Periodic are loc o extragere unde, dacă numerele alese de jucător se potrivesc cu numerele extrase, acesta este declarat câștigător. Premiile sunt substanțiale și mulți oameni au reușit să își schimbe complet viața după un câștig la loto.
Ce îi atrage pe oameni la acest joc?
De ce joacă lumea la Loto 6/49? Interesul crescut față de jocurile tip loterie se datorează atât șansei scăzute de a câștiga, cât și a premiilor incredibil de mari obținute prin cumularea sumelor de bani rămase necâștigate la edițiile precedente.
Mai mult, Loto 6/49 este specificul jocului de pe teritoriul României, iar popularizarea lui excesivă prin reclame în media a transformat brandul într-un simbol național. Orice cetățean recunoaște imediat trifoiul cu patru foi care reprezintă sigla loteriei și îți dorește să își încerce norocul încă o dată.

Articolul precedentBunuri contrafăcute de 320.000 lei, descoperite în bagajele unor pasageri,  la Punctul de Frontieră Giurgiu 
Articolul următorPeste 4.000 de cazuri noi de Covid