Acasă Stiri Teleorman Declarație de presă / Dănuț Cristescu, senator PSD de Teleorman: “Bătaie de...

Declarație de presă / Dănuț Cristescu, senator PSD de Teleorman: “Bătaie de joc: românii plătesc facturi exorbitante la gaz și curent, iar “băieții deștepți” din energie își rotunjesc profiturile!”

Proiectul de OUG anunțat recent de premier a fost modificat substanțial de ministrul Energiei, Virgil Popescu. Noua formă este inacceptabilă. Ar fi un fel de “Caritas” al pieței de energie, care AR ÎNCURAJA SPECULA și nu ar rezolva cu nimic problema structurală a prețurilor. Ar transforma criza din energie într-o […]

The post Declarație de presă / Dănuț Cristescu, senator PSD de Teleorman: “Bătaie de joc: românii plătesc facturi exorbitante la gaz și curent, iar “băieții deștepți” din energie își rotunjesc profiturile!” appeared first on Ziarul Teleormanul.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentA început ieftinirea carburanților. Peste câteva zile, prețul la benzină ar putea scădea sub 7,5 lei litrul (surse)
Articolul următorFOTO| Poliția Română a achiziționat 45 de laboratoare mobile de educație rutieră: De ce dotări dispun autospecialele