Acasă Stiri Olt Inspectoratul de Poliție Olt va fi dotat cu un laborator mobil de...

Inspectoratul de Poliție Olt va fi dotat cu un laborator mobil de educație rutieră

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt va fi dotat cu un laborator mobil de educație rutieră. Poliția Română a recepționat, ieri, 45 de asemenea laboratoare, achiziționate în cadrul proiectului „Educație rutieră – modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră”. 

Valoarea celor 45 de laboratoare mobile este de peste 7,4 milioane de lei (TVA inclus).

Autospecialele vor avea dotări tehnice și expoziționale menite să susțină activitatea polițiștilor rutieri, în campaniile pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin responsabilizarea cetățenilor, în calitate de participanți la trafic, fie că sunt pietoni sau conducători auto.

Laboratoarele mobile au fost distribuite structurilor de poliție rutieră, astfel: 41 pentru serviciile rutiere teritoriale, trei pentru Brigada Rutieră București și unul 1 pentru Direcția  Rutieră.

Proiectul „Educație Rutieră – Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră” cod MySmis 125179  este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare și a fost demarat în iulie 2020.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentCum obții o zi liberă de la serviciu dacă ai participat la recensământ. Ce trebuie să faci
Articolul următorCine va fi încorporat în Armată în caz de război în România și ce riscă cei care refuză