Acasă Stiri Mehedinti JOI, ediție de colecție „Legile Puterii”. Invitat, maestrul Tudor Gheorghe

JOI, ediție de colecție „Legile Puterii”. Invitat, maestrul Tudor Gheorghe

21
0

Realitatea Plus face pauză de la războiul care ne încojoară și a pregătit o ediție de colecție a emisiunii Legile Puterii. În vremuri tulburi, în care tancurile și rachetele cântă baladele terorii, maestrul Tudor Gheorghe vine joi, la Realitatea Plus, să ne liniștească sufletele încărcate de necazuri și suferințe. 

Artistul național își deschide inima în fața Alxandrei Păcuraru și ne învață cum să ne întoarcem la rădăcini, la iubire, la valorile pe care s-a înălțat acest popor. Vor fi două ore de liniște care ne vor devia atenția de la tumultul codidian ce ne copleșește tot mai mult. Tudor Gheorghe, așa cum nu îl știați: Tandru, senzual, uitat! Nu ratați un interviu de suflet cu maestrul Tudor Gheorghe, doar la Legile Puterii, o emisune despre oameni și fapte.

The post JOI, ediție de colecție „Legile Puterii”. Invitat, maestrul Tudor Gheorghe appeared first on Realitatea de Mehedinti.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentUn nor de praf saharian a acoperit mașinile din Ploiești și comunele limitrofe
Articolul următorA început ieftinirea carburanților. Peste câteva zile, prețul la benzină ar putea scădea sub 7,5 lei litrul (surse)