Acasă Stiri Ilfov Mulțumirile Ambasadei Indiei, pentru modul în care au fost ajutați studenții fugiți...

Mulțumirile Ambasadei Indiei, pentru modul în care au fost ajutați studenții fugiți din Ucraina, de teama războiului

22
0

Prefectul județului Ilfov, Simona Neculae, a participat, recent, la evenimentul organizat de Excelența Sa, Ambasadorul Indiei la București, Rahul Shrivastava, în ocazia finalizării cu succes a operațiunii ”Ganga”.

Operațiunea ”Ganga” a fost un exercițiu al Guvernului Indiei de evacuare a cetățenilor indieni aflați în Ucraina, inițiat urmare a conflictului armat din țara vecină. Operațiunea de evacuare #OpGanga s-a încheiat în pe 9 martie 2022, într-un interval de două săptămâni fiind evacuați prin România aproape 8.000 de indieni din Ucraina.

La eveniment au participat din partea Instituției Prefectului – Județul Ilfov subprefecții Costin-Alexandru Ojog și Andrei Scutelnicu, consilier prefect, Dorin Mihalcea și purtătorul de cuvânt al instituției, Alexandra Decu. Au fost de asemenea prezenți primarul comunei Snagov, Mihai Anghel, oficiali din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și membri ai diasporei indiene din România.

Prefectul județului Ilfov a transmis felicitări tuturor autorităților publice locale ilfovene pentru activitatea desfășurată eficient,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentSUA, ajutor de 800 de milioane de dolari pentru Ucraina
Articolul următorInspectoratul de Poliție Olt va fi dotat cu un laborator mobil de educație rutieră