Acasă Stiri Dolj Preţurile petrolului au scăzut pentru a cincea oară în şase zile

Preţurile petrolului au scăzut pentru a cincea oară în şase zile

29
0

Preţurile petrolului au pierdut teren miercuri pentru a cincea oară în ultimele şase zile, traderii reacţionând la progresele discuţiilor de pace dintre Rusia şi Ucraina şi la o creştere surprinzătoare a stocurilor din SUA, informează News.ro.

Piaţa petrolului înregistrează fluctuaţii mari de mai bine de două săptămâni, iar ambele contracte de referinţă au variat în ultimele 30 de zile în cel mai mare interval de minim şi maxim de la jumătatea anului 2020.

Preţul petrolului Brent sa fluctuat într-un interval de 6 dolari, între 97,55 dolari şi 103,70 dolari, înainte de a se stabili la 98,02 dolari, în scădere cu 1,89 dolari pe baril, sau cu 1,9%.

Ţiţeiul West Texas Intermediate (WTI), de referinţă pe piaţa americană, a coborât cu 1,40 dolari, sau 1,5%, la 95,04 dolari pe baril.

Creşterea puternică a săptămâna trecută a făcut ca preţul petrolului Brent să atingă pentru scurt timp 139 de dolari pe baril,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentTezaur din secolul IV înainte de Hristos, descoperit în Olt
Articolul următorDan MOTREANU: „România oferă Republicii Moldova ajutor pentru gestionarea crizei refugiaților și susținere pentru aderarea la UE”