Acasă Stiri Gorj Teoria lui Morega vizavi de cauzele războiul din Ucraina: ,,Soros a vrut...

Teoria lui Morega vizavi de cauzele războiul din Ucraina: ,,Soros a vrut o schimbare de regim care să favorizeze America”

Profesorul universitar dr. Dan Morega, președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice, a prezentat, public, la începutul acestei săptămâni, o teorie interesantă vizavi de cauzele izbucnirii războiului din Ucraina, un conflict armat nedorit, dar care are în spate interese care sunt altele decât ale simplilor cetățeni din această țară.

,,Războiul din Ucraina nu poate să ne dea satisfacție niciunuia dintre noi, la niciun român și la toată populația din lume. Nimeni nu poate avea vreo bucurie pentru că Rusia a invadat Ucraina, dar să vedem care sunt adevăratele cauze. Părerea mea este că Rusia nu invada Ucraina dacă Soros, la revoluția din 2014, nu finanța mai multe ONG-uri a căror menire a fost să instaureze un partid și o mișcare marxist-liberală similară USR-ului de la noi. Să nu uităm că cei care au dat jos cu Guvernul Ponta în 2015 au fost cei de la #Rezist care au influențat opinia publică.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentZeci de angajări temporare în pandemie. Ce se va întâmpla cu salariații din Spitalul Județean
Articolul următor17 martie: Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe Sfântul Alexie, omul lui Dumnezeu. Tradiții și obiceiuri de Ziua Șarpelui