Acasă Stiri Gorj Zeci de angajări temporare în pandemie. Ce se va întâmpla cu salariații...

Zeci de angajări temporare în pandemie. Ce se va întâmpla cu salariații din Spitalul Județean

36
0

Personalul medical angajat temporar în pandemie trebuie să susțină un examen pentru a putea semna un contract pe o perioadă nedeterminată. Actul normativ care prevede acest lucru a fost adoptat recent de Camera Deputaților, care este for decizional. Și la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu s-au făcut zeci de astfel de angajări.

Personalul care poate beneficia de această prevedere a activat, în starea de alertă, în unităţile sanitare cu paturi, servicii de ambulanţă şi direcţii de sănătate publică.
86 de persoane a angajat Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu în perioada stării de urgență și alertă. Vorbim de medici specialiști, asistenți medicali infirmieri, îngrijitoare, brancardieri, șoferi autosanitare pe structurile de COVID. Este vorba, de exemplu, despre 44 asistenți medicali, 21 infirmieri și 12 brancardieri. Prin acele structuri de ATI-COVID și zone tampon, Spitalul Județean și-a mărit capacitatea și avea nevoie de personal.
„Acești oameni au căpătat experiență în această perioadă,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentPutin promite ajutoare financiare ruşilor şi întreprinderilor împotriva unui ”blitzkrieg” al Occidentului
Articolul următorTeoria lui Morega vizavi de cauzele războiul din Ucraina: ,,Soros a vrut o schimbare de regim care să favorizeze America”