Acasă Stiri Giurgiu Gabriela Horga, Deputat PNL Giurgiu: ”Am acceptat cu bucurie invitația colegilor de...

Gabriela Horga, Deputat PNL Giurgiu: ”Am acceptat cu bucurie invitația colegilor de la #TNL Giurgiu de a le adresa câteva cuvinte cu prilejul alegerilor de la nivelul organizației!”

Sunt de 15 ani în PNL, am făcut parte din Tineretul Național și Liberal (TNL) și din Cluburile Studențești Liberale (CSL). Am avut șansa să fiu îndrumată de lideri proveniți tot din TNL, precum Dan Motreanu, președintele PNLGiurgiu și încerc să fac același lucru.

I-am sfătuit să nu își neglijeze profesia, pentru că implicarea politică nu ține loc niciodată de profesie. Iar reprezentanții PNL care ocupă funcții în stat trebuie să fie profesioniști, bine pregătiți.
În zilele noastre, oportunitățile pentru tineri sunt numeroase iar libertatea, mobilitatea sau posibilitatea de a studia în Occident au devenit lucruri firești, odată cu aderarea noastră la UE. Tinerii pot beneficia de burse ”Erasmus” sau pot învăța meseriile viitorului.
Însă, niciun om nu se poate realiza izolat, are nevoie de o societate corect așezată și de aceea este important ca ei să apere valorile democratice.

Articolul precedentAcțiune de amploare a polițiștilor din IPJ Giurgiu, noaptea trecută! Care a fost bilanțul intervențiilor…
Articolul următorAngajare la Primăria Berlești