Acasă Stiri Prahova Mesajul prahovencei Aliss State, mămică și artistă: “Oferiți liniște și iubire, nu...

Mesajul prahovencei Aliss State, mămică și artistă: “Oferiți liniște și iubire, nu umilințe și scene ce pot marca pe viață un copil”

40
0

Aliss State, Alis Mirabela State, muzică, mămică, Vălenii de Munte, Dăm vina pe dragoste, Edward Sanda, Carmen Sylva Ploiești, interviuAlis Mirabela State, pe numele ei de scenă ALISS, este o tânără cântăreață în vârstă de 27 de ani. S-a născut în Vălenii de Munte, a studiat în cadrul Liceului de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești, iar apoi a urmat cursurile facultății de Științe Politice la Universitatea din București.

Mamă full time pentru Eva, o fetiță de doar 1 an și 3 luni, Alis vorbește despre cât de importantă este sănătatea emoțională în familie, dar și despre cum a trebuit să renunțe la tatăl Evei din cauza unei relații toxice.

Aliss, prezintă-te în câteva cuvinte.

“Pe 24 martie împlinesc vârsta de 27 de ani. Am studiat la Liceul de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești după care Științe Politice la Universitatea din București. Pasiunea mea cea mai mare este evident muzica.

Citește și: Ploieșteanca Aytana Anghel, elevă a C.N. Mihai Viteazul, bursieră la Oxford și director general al revistei Daily Dose of Millennial

Nu am încetat să lupt și să construiesc,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentALERTĂ alimentară! Mezeluri, RETRASE de urgență din magazine. Pericol uriaș pentru sănătate
Articolul următorConsilierul președintelui Putin a demisionat. Anatoli Ciubais a părăsit Rusia și nu intenționează să se mai întoarcă