Acasă Stiri Mehedinti Lucian Bode, de Ziua Politiei: “Faceți o treabă foarte bună, apreciată de...

Lucian Bode, de Ziua Politiei: “Faceți o treabă foarte bună, apreciată de opinia publică pe plan național și internațional, pentru care vă mulțumesc și vă felicit”

25
0

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a participat vineri, 25 martie, la evenimentul dedicat sărbătoririi a 200 de ani de existență a Poliției Române.

În aceste vremuri, în care cu toții suntem solidari cu cei afectați de cea mai mare criză umanitară de la cel de-al doilea război mondial încoace, Poliția Română este parte în acest efort guvernamental comun și integrat, scriind noi pagini de istorie alături de celelalte structuri ale MAI, implicate în gestionarea acestei crize.
Sunt pe deplin convins că nu doar în acest context agitat, dar și pe viitor dumneavoastră, polițiștii, vă veți ridica la standardele impuse de rolul social fundamental pe care îl aveți: acela de a asigura un serviciu public de încredere și de calitate, prin care ne garantați siguranța și liniștea!
Activitatea dumneavoastră presupune continuitate, iar polițiștii devotați acestei profesii și-au făcut datoria indiferent de timpurile istorice pe care le-am traversat.

Ultimii doi ani au fost marcați de o perioadă dificilă care a impus necesitatea desfășurării de către structurile Ministerului Afacerilor Interne a unor activități suplimentare față de misiunile curente.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentPremierul, mesaj pentru Lucian Bode: „Îi mulțumesc personal pentru modul cum își desfășoară activitatea”
Articolul următorUMPMV – Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei își serbează ziua de naștere