Acasă Stiri Prahova Cum au ”fentat” dezvoltatorii imobiliari primăriile cu locuri de parcare de două...

Cum au ”fentat” dezvoltatorii imobiliari primăriile cu locuri de parcare de două milioane de euro. Detalii din anchetă

18
0

Procurorii au efectuat ieri peste 50 de percheziții la dezvoltatori imobiliari din Prahova, București și Dâmbovița, care au păcălit autoritățile locale în privința locurilor de parcare create. Prejudiciul este estimat la peste două milioane de euro. Primarul Sectorului 1 a explicat metoda prin care constructorii au eludat legea.

Potrivit anchetatorilor, în această afacere sunt implicați 23 de firme de construcții care au indus în eroare Primăria Sectorului 1 din București în legătură cu locurile de parcare realizate la imobilele construite.

”În perioada 2019 – 2021, mai mulţi dezvoltatori imobiliari de pe raza Sectorului 1 Bucureşti au indus în eroare reprezentanţii autorităţilor locale cu ocazia efectuării recepţiei blocurilor edificate.

Citește și Trei mari dezvoltatori din Ploiești nu sunt implicați în ancheta poliției privind locurile de parcare. Imagini de la percheziții

Aceștia au prezentat că au realizat un număr mai mare de locuri de parcare,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentTermoenergetica oprește furnizarea energiei termice, având în vedere încălzirea vremii
Articolul următorFinanțele Publice Olt, anunț IMPORTANT pentru ONG-uri și unitățile de cult în privința formularului 230