Acasă Stiri Constanta Mihai Mălaimare, actorul care își dorește ieșirea României din Uniunea Europeană ...

Mihai Mălaimare, actorul care își dorește ieșirea României din Uniunea Europeană și care luptă să vorbească limba română în România, vine să le predea studenților de la Universitatea Ovidius

Mihai Mălaimare, actorul care își dorește ieșirea României din Uniunea Europeană  și care luptă să vorbească limba română în România, vine să le predea studenților de la Universitatea Ovidius

Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa (UOC), prin Centrul de cercetare ştiinţifică şi creaţie artistică „Euxin”, găzduieşte, în perioada 11-12 aprilie 2022, workshopul „Statui vivante” susţinut de actorul Mihai Mălaimare, alături de Mirela Vescan- makeup şi Rolf Vescan-film/foto pentru cursanţii programelor de studii Artele spectacolului (Actorie) și Arta actorului de music hall, informează prof. univ. dr. Daniela Vitcu, decan.

Mihai Mălaimare a făcut recent declarații controversate. Acesta a declarat public faptul că își dorește ca anul 2022 să aducă ieșirea României din Uniunea Europeană și demiterea lui Klaus Iohannis ca urmare a procedurii de suspendare. AUR este singurul partid care a anunțat că are ca obiectiv suspendarea președintelui.

Fostul director al Teatrului „Masca” din București ar vrea și alegeri anticipate, precum și naționalizarea principalelor avuții naționale.

Iată ce a scris recent:

„Nu știu ce va fi în 2022,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentMinistrul Dezvoltării a participat la inaugurarea Școlii Matei Basarab din Târgoviște
Articolul următorLiga 3, seriile 6 şi 7 / Programul meciurilor din etapa a 2-a din play-off şi play-out