Acasă Stiri Gorj Un nou format pentru Cupa României

Un nou format pentru Cupa României

26
0

Cea mai veche competiție fotbalistică autohtonă, Cupa României, s-ar putea desfășura după un format inedit. FRF schimbă constantă sistemele competiționale, iar justificarea acum este că întrecerea a atras din ce în ce mai puțin interes pentru echipele din Liga 1. Felix Grigore, managerul de competiții al Federației Române de Fotbal, a anunțat că formatul cupei va fi schimbat din sezonul următor. Decizia a fost luată de federali după o colaborare cu firma olandeză HyperCube, companie care a lucrat la formatele de Champions League. Schimbările sunt radicale.,,Din punct de vedere al competițiilor, am trecut prin modificări semnificative în ultimii ani, așa cum ne-am asumat. Am lucrat în ultimul an la câteva elemente cheie. În primul rând, avem Cupa României. E o structură optimizată, concepută alături de partenerii de la firma olandeză HyperCube, companie care a lucrat la formatele de Champions League. Noul format a fost validat. Ne bucurăm că am avut suportul dumneavoastră și vă mulțumesc!

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentEducaţia…şi Lecţia de viaţă! – Despre păcatul morţii şi nădejdea de suflet a învierii – „Păziţi-vă de prorocii mincinoşi. Ei vin la voi îmbrăcaţi în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt nişte lupi răpitori”!
Articolul următorHoroscop joi, 14 aprilie 2022. O zi veștilor, a relațiilor cu rudele sau vecinii. Nativii unei zodii trebuie să-și verifice calendarul