Acasă Stiri Prahova Dulce şi Sărat a pregătit pentru Paşte oferte dulci… şi sărate

Dulce şi Sărat a pregătit pentru Paşte oferte dulci… şi sărate

27
0

Pentru că se apropie Paştele şi cozonacii nu trebuie să lipsească de pe masa nimănui, cei de la Dulce şi Sărat au pregătit şi anul acesta cele mai bune produse pentru masa de sărbători.

De când a apărut pe piaţa prahoveană, Dulce şi Sărat a ţinut să îşi trateze clienţii cu produse de cea mai bună calitate. Rapid, vestea despre produsele care satisfac cerințele celor mai pretențioși clienți s-a răspândit în toată zona și pe mesele prahovenilor au început să apară, cu ocazia fiecărei sărbători, din ce în ce mai multe produse dulci și… sărate.

La început a fost cozonacul domnesc. Acesta a rămas în topul preferințelor clienților, mai ales al celor care caută tradiționalul. Coca pufoasă umplută cu nucă, stafide și cacao are aroma sărbătorilor de altădată. Cozonacul domnesc este de fapt cozonacul bunicii, proaspăt și aromat, care merge minunat cu o cană de lapte cald.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentRomânia a înregistrat primele două decese cauzate de gripa sezonieră din acest an
Articolul următorLOCURI de MUNCĂ în județul Alba: 459 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș