Acasă Stiri Dolj Turci prinşi cu opiu la Calafat, în arest preventiv

Turci prinşi cu opiu la Calafat, în arest preventiv

85
0

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un cetăţean turc, arestat în februarie pentru trafic de droguri de mare risc. Pe 1 februarie, în tirul pe care bărbatul îl conducea, polițiștii de frontieră din Calafat au descoperit 81 kilograme de opiu. Săptămâna trecută, Curtea de Apel Craiova a respins contestaţia formulată de un alt cetăţean turc, arestat pe 12 aprilie. În tirul condus de bărbat, poliţiştii de frontieră au descoperit aproape 39 kilograme de opiu. 

Primul transport de opiu a fost descoperit de poliţiştii de frontieră din Calafat pe 1 februarie. Procurorii DIICOT au precizat că drogurile au fost găsite sub paravântul cabinei tirului condus de un cetățean turc. Şoferul transporta mase plastice și circula pe ruta Turcia-Germania.

”La data de 01.02.2022, inculpatul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin, pe sensul de intrare în România, la volanul unui autocamion.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentLloyd Austin: Afirmaţiile ministrului rus de externe despre un posibil al treilea război mondial, „foarte periculoase”
Articolul următorAmenzi de peste 100.000 de lei la două hipermarketuri din Craiova