Acasă Stiri Olt Imagini VIDEO de la accidentul din Slatina, imediat după impact. Trei răniți,...

Imagini VIDEO de la accidentul din Slatina, imediat după impact. Trei răniți, la spital. La volan, tineri de 19 și 23 de ani

21
0

Trei persoane au ajuns la spital aseară la spital după ce două autoturisme, la volanul cărora se aflau un tânăr de 19 ani și o tânără de 23 de ani, s-au izbit violent pe strada Tunari din Slatina, în zona restaurantului McDonald’s, după ce tânăra șoferiță nu a acordat prioritate de trecere celuilalt conducător auto.

Martorii spun că nici unul dintre cei doi nu au acționat frâna. Imediat după impact, mai multe persoane au sărit în ajutorul celor aflați în autoturisme, așa cum se poate observa din filmulețul video realizat la cinci secunde după accident și postat pe o una dintre rețelele de socializare.

Alături de tânăra vinovată de producerea evenimentului rutier se mai afla o pasageră. Toate cele trei persoane implicate au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Sursa video: Facebook/Fugaru Emil Marian

Polițiștii Biroului Rutier Slatina au acționat în zonă pentru a efectua cercetări,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentMomentul în care șapte persoane sunt lovite intenționat de un șofer în București. Doi copii au fost răniți
Articolul următorFlorin Cîțu s-a întâlnit cu Volodymyr Zelensky în Ucraina