Acasă Stiri Olt Momentul în care o mașină SPULBERĂ două tinere pe trecerea de pietoni....

Momentul în care o mașină SPULBERĂ două tinere pe trecerea de pietoni. Atenție: Imagini VIDEO cu puternic impact emoțional

17
0

Șoferul unui bolid a spulberat două tinere în timp ce acestea treceau strada regulamentar. Întreg momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Evenimentul rutier s-a petrecut pe o stradă din Tecuci, județul Galați.

Una dintre fete a fost izbită atât de puternic, încât a fost trântită pe carosabil, iar cealaltă a fost luată pe capotă și aruncată câțiva metri în aer.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum fetele traversau regulamentar, când șoferul mașinii le lovește din plin. O copilă a fost aruncată câțiva metri în față.

Imediat după impactul violent, mai multe persoane din zonă au sărit în ajutorul celor două tinere și au sunat la 112. Minorele au fost preluate de ambulanță și duse la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu etilotestul, însă rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentSCCO Gorj, implicat într-o acțiune privind traficanții de droguri – Percheziții în trei județe
Articolul următorCriminalitate în Olt: Caracalul, primul la tâlhării, Balșul, locul 1 la furturile din societățile comerciale. Care e situația în Slatina