Acasă Stiri Dolj Gigant din energie amenință că se va retrage de pe piața din...

Gigant din energie amenință că se va retrage de pe piața din România

64
0

Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din România, Enel, amenință că se retrage de pe piață. Asta pentru că, susține directorul financiar al companiei, au fost înregistrate pierderi uriașe din cauza măsurilor de sprijin oferite de guvernanți populației.

ENEL unul dintre cei mai mari furnizori avertizează că este foarte posibil să se retragă din România, potrivit anunțului făcut de directorul financiar al companiei, relatează Realitatea PLUS.

Directorul financiar al ENEL pune pierderile pe seama măsurilor luate de autoritățile române de ajutor al populației în criza energetică a creșterii prețurilor și scumpirii facturilor la energie și gaze.

Plafonarea e decontată doar parțial de la buget, astfel ca furnizorii plătesc o mare parte din consum. Cei afectați vor fi clienții firmei – milioane de români, care astfel ar trebui să recurgă la alți furnizori, cu tarife mult mai mari, potrivit Realitatea PLUS.

Ce spune directorul financiar

Regulile de plafonare a prețurilor și noile tarife de distribuție din România „afectează grav” rezultatele din această țară,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentPatru explozii au avut loc, noaptea trecută, în Transnistria
Articolul următorS-a stabilit programul ultimei rundei din play-out