Acasă Stiri Olt Pompierii au stabilit cauza incendiului care a distrus acoperișul blocului din Slatina....

Pompierii au stabilit cauza incendiului care a distrus acoperișul blocului din Slatina. INCREDIBIL de la ce a pornit focul/ VIDEO

Pompierii au stabilit cauza incendiului care a distrus acoperișul blocului din Slatina. Este incredibil: focul a pornit de la o lampă folosită de niște muncitori care încercau să refacă izolația acoperișului.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost folosirea unei lămpi cu combustibil gazos, fără respectarea normelor, pe timpul unor lucrări de refacere a hidroizolației acoperișului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, locotenentul Alin Băsășteanu.

„La locul evenimentului asigură o autospecială de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD. Se acționează pentru îndepărtarea elementelor de acoperiș, care prezintă pericol pentru persoanele care trec prin zonă și autoturismele parcate”, a precizat Băsășteanu.

Acoperișul blocului a fost distrus de flăcări pe aproximativ 300 de metri pătrați.

________________

Incendiul a izbucnit la acoperișul unui bloc de pe bulevardul Nicolae Titulescu, în apropiere de Trezoreria Slatina și de hipermarketul Kaufland.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentSucces al autorităților de la Kiev. Toți civilii din combinatul Azovstal au fost evacuați
Articolul următorMamă și fiu, dați dispăruți la Slănic. Concubinul femeii a cerut ajutorul Poliției