Acasă Stiri Giurgiu Deputatul liberal, Alexandru Andrei: „Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Băneasa,...

Deputatul liberal, Alexandru Andrei: „Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Băneasa, proiect derulat de CJ Giurgiu, se apropie de finalizare”

Deputatul liberal, Alexandru Andrei, a început de ceva timp vizitele prin județul Giurgiu, de această dată destinația fiind comuna Băneasa.
„Profitând de vremea frumoasă, am continuat seria deplasărilor în comunele din județ, având ca destinație comuna Băneasa.

Împreună cu președintele Consiliului Județean, am discutat cu primarul comunei despre problemele comunității și despre proiectele de investiții din localitate.

Edilul ne-a prezentat proiectele depuse pe diverse programe – Anghel Saligny, CNI, AFM ori PNRR – proiecte ce au ca finalitate îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor comunei Băneasa.

După discuțiile cu primarul Viorel Rotaru, am vizitat unul dintre obiectivele aflate în construcție la Băneasa, un proiect derulat de Consiliul Județean: Centrul de zi pentru persoane vârstnice.

Lucrările de la acest proiect se apropie de finalizare; cu o valoare de circa 2 milioane de lei (peste 90% din această sumă reprezentând fonduri nerambursabile),

Articolul precedentZeci de anvelope auto și mase plastice incendiate pe un teren viran în Bolintin Deal
Articolul următorPoți rămâne fără bani în cont! Avertismentul Poliției