Acasă Stiri Olt Doi sportivi români de elită pe medalia de la Semimaratonul Bucureștiului 2022/...

Doi sportivi români de elită pe medalia de la Semimaratonul Bucureștiului 2022/ FOTO

Ancuța Bobocel și Marius Ionescu, doi atleți români de elită, se regăsesc pe medalia Semimaratonului București OMV Petrom 2022, ce a avut loc pe 7-8 mai.

„E felul nostru de a le mulțumi celor doi sportivi, care ajung astfel, de la alergători la emblemă, de la atleți la modele pentru alți alergători aflați la început de drum.” spune Valeria von Groningen, președinta Bucharest Running Club, organizatorul evenimentului, ajuns la a 11-a ediție.

Aproximativ 10.000 alergători au luat startul din Piața Constituției în cele 6 curse la Semimaratonul București OMV Petrom.

Lista câștigătorilor:

La Semimaraton (21,097 km), proba Masculin, primii trei câștigători au fost din Africa: Mcungo Panuel (Kenya) cu 01.02.28, Million Hailu Kakisa (Etiopia) cu 01.02.47, Paul Tiongik (Kenya) 01.02.48. Pe locul 4 a ajuns Nicolae Alexandru Soare cu 01.03.27.

„A fost cel mai bun timp al meu din acest sezon și un antrenament mai intens pentru ceea ce urmează: Cupa Europei de 10.000 din Franța,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentAutoritățile locale din Băicoi au primit aprobare de finanțare pentru construcția bazinului de înot
Articolul următorTraficul rutier din Prahova, monitorizat cu ajutorul unui elicopter. Acțiuni ale Poliție pe drumurile naționale – VIDEO