Acasă Stiri Dolj Prima doamnă a SUA se întâlnește cu Carmen Iohannis și copiii ucraineni...

Prima doamnă a SUA se întâlnește cu Carmen Iohannis și copiii ucraineni la București

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, este în România. Este a doua vizită oficială a lui Jill Biden, dar prima de când Casa Albă a devenit reședința sa oficială. În a doua zi a vizitei sale în țara noastră, Jill Biden se întâlnește cu soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, și cu membrii Guvernului. Vineri seară s-a întâlnit cu mai mulți soldați americani, la baza militară Mihail Kogălniceanu de la Constanța.

Prima Doamnă a Statelor Unite se va întâlni azi cu soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, prilej cu care va exprima recunoştinţa pentru sprijinul poporului român în ajutorarea refugiaţilor ucraineni. De asemenea, aceasta are programate întâlniri cu membrii Guvernului României, cu personalul Ambasadei SUA, cu lucrătorii implicați în acțiuni de ajutor umanitar, precum și cu profesorii care îi ajută pe copiii ucraineni refugiați să se integreze într-un mediu școlar stabil și sigur.

Potrivit programului oficial al Primei Doamne a Statelor Unite la București din 7 mai,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentMoscova anunță câți ucraineni a deportat până acum: peste un milion de persoane
Articolul următorUn membru al Clanului Sportivilor, trimis în judecată de DNA după ce ar fi bătut și sechestrat un patron