Acasă Stiri Dolj Prins fără permis, RCA și ITP, după ce poliția l-a urmărit în...

Prins fără permis, RCA și ITP, după ce poliția l-a urmărit în trafic

Un tânăr din Dolj a fost prins fără permis, RCA și ITP, după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.

În dimineața zilei de ieri, 7 mai, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe raza comunei Melinești, sat Bodăiești.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalului, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Urmărirea s-a finalizat după aproximativ 1 kilometru, când cu sprijinul unui alt echipaj de poliție, s-a reușit blocarea autoturismului și imobilizarea conducătorului auto. Acesta a fost identificat ca fiind un tânăr de 24 de ani, din Melinești, sat Bodăiești. Tânărul a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentArde Bănia! Universitatea Craiova – FCSB, astăzi, ora 19.30. „Leii“ atacă locul 2
Articolul următorASF: Piața RCA își continuă consolidarea: Diversificare fără precedent, un jucător nou acumulează cote notabile. Reguli noi pentru clienții cu risc ridicat