Acasă Stiri Dolj Zelenski: La câteva decenii după al Doilea Război Mondial, întunericul a revenit...

Zelenski: La câteva decenii după al Doilea Război Mondial, întunericul a revenit în Ucraina

Preşedintele Volodimir Zelenski afirmă, în cadrul discursului cu ocazia Zilei Comemorării şi Reconcilierii, că ”milioanele de vieţi pierdute în Al Doilea Război Mondial oferă milioane de motive pentru a spune răului: „Nu se va mai repeta niciodată!”, scrie news.ro.

El susţine că ”întunericul a revenit în Ucraina”. De asemenea, că Rusia a ”reprodus detaliat” atrocităţile comise de Germania Nazistă depăşindu-şi maestrul, ”în încercarea de a-l îndepărta de pe piedestal ca fiind cel mai mare rău din istoria omenirii” Ruinele fostului buncăr al lui Hitler de lângă Viniţa atestă faptul că orice rău are un ”sfârşit”, iar ”iarna” din Ucraina va dispărea şi vise în alb-negru vor fi înlocuite de vise în galben şi albastru, făcând referire la drapelul naţional ucrainean, potrivit The Guardian.

„În fiecare an, pe 8 mai, împreună cu întreaga lume civilizată, îi onorăm pe toţi cei care au apărat planeta de nazism în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentCiucă: Credeam că Al Doilea Război Mondial va fi ultima oară când avem parte de război total în Europa. Din păcate nu a fost așa
Articolul următorDispensar medical modern, inaugurat în comuna Tătărani