Acasă Stiri Dolj Anchetă la SJU Focşani, după ce un copil a murit în timpul...

Anchetă la SJU Focşani, după ce un copil a murit în timpul unei operaţii

18
0

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) „Sf. Pantelimon” Focşani a demarat o anchetă internă după ce un copil de patru ani a făcut stop cardiac în sala de operaţie şi, în ciuda faptului că medicii au încercat să îl resusciteze aproape trei ore, a decedat, au informat, luni, reprezentanţii unităţii medicale, citaţi de Hotnews.

Potrivit medicilor, copilul a fost operat miercuri dimineaţă pentru o hernie inghinală şi externat după 24 de ore cu stare generală bună, dar s-a prezentat în urgenţă la câteva ore după externare, iar vineri a decedat în timpul unei noi intervenţii chirurgicale.

„Copilaşul a fost diagnosticat cu hernie inghinală dreaptă. Intervenţia a fost una programată. (…) Miercuri a fost operat de hernie inghinală, a doua zi a fost externat în stare generală foarte bună. Avea doar un discret edem la nivelul canalului inghinal, edem care apare foarte frecvent după această operaţie.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentNicușor Dan: „ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, şi asta se vede cu ochiul liber”
Articolul următorPapa Francisc şi-a amânat vizita din Liban din cauza problemelor de sănătate