Acasă Stiri Gorj Rovinari: O fetiță de 8 ani, dispărută! Nu s-a mai întors de...

Rovinari: O fetiță de 8 ani, dispărută! Nu s-a mai întors de la joacă!

IPJ Gorj: La data de 9 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați cu privire la faptul că ȘTIRBU ELENA ANDREEA, din orașul Rovinari, în vârstă de 8 ani, în jurul orei 15.00, ar fi plecat de la domiciliu către un loc de joacă, din localitate și nu a mai revenit până în prezent.

La data plecării de la domiciliu, minora purta un tricou de culoare albă și o pereche de pantaloni scurți de culoare închisă.

Semnalmente: înălțime aproximativă 1-1,10 m, par tuns scurt, de culoare șaten, greutate aproximativă de 40 de kilograme.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea minorei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentEducaţia…şi Lecţia de viaţă! – Despre relaţia complexă dintre Dumnezeu şi om – ,,Toată ştiința mea de carte, dacă nu este trăită cu adevărat şi cu apropiere de Dumnezeu, nu face decât «să umple văzduhul de cuvinte!»”. HRISTOS A ÎNVIAT! ADEVĂRAT A ÎNVIAT
Articolul următorSurprins la volan sub influența băuturilor alcoolice de două ori într- o zi